OneAuto понуди
Сите возила од понудата на Оне Ауто се проверени, регистрирани и подлежат на гаранција!
18,800€
Рата од:
436 €
18,450€
Рата од:
429 €
8,900€
Рата од:
207 €

‼️ SKODA OCTAVIA 2019 1.6 TDI 115 HP ‼️

ОНЕ АУТО ( Скопје )
13,500€
14,000€
Рата од:
314 €

‼️Skoda Fabia 2018 1.4 TDI 66KW 90HP‼️

ОНЕ АУТО ( Скопје )
11,500€
11,800€
Рата од:
268 €
18,450€
19,500€
Рата од:
429 €
5,500€
5,950€
Рата од:
128 €

‼️ SKODA OCTAVIA 2019 1.6 TDI 115 HP ‼️

ОНЕ АУТО ( Скопје )
14,000€
14,800€
Рата од:
326 €

‼️ SKODA OCTAVIA 2019 1.6 TDI 115 HP ‼️

ОНЕ АУТО ( Скопје )
14,000€
14,800€
Рата од:
326 €