Контактирајте не

Со кликање на копчето "Испрати" ќе ни ги испратите Вашите лични податоци. За повеќе информации околу тоа како постапуваме со Вашите податоци, Ве молиме прочитајте ја нашата политика за приватност.

Авто Салон OneAuto

бул. Словенија бб, Скопје-Визбегово (во близина на Качанички пат)  

Понеделник-Петок 09:00 - 17:00 | Сабота 10:00 - 16:00  

+389 (0)71 236 060  

Централа

 

Понеделник-Петок 08:00 - 16:00 | Сабота 09:00 - 14:00  

+389 (0)2 277 5555  

Дирекција Скопје

Ул. Васил Главинов бр.14/2-8, Скопје-Центар  

Понеделник-Петок 08:00-16:00  

+389 (0)2 277 5555  

Подружница Тетово

Ул. 120 Бр.Блок 56-1/2 Тетово  

Понеделник-Петок 09:00-17:00  

+389 (0)2 277 5555  

Подружница Битола

Ул. Булевар 1-ви Мај Бр.1/кат пр. Битола  

Понеделник-Петок 09:00-17:00  

+389 (0)2 277 5555  

>