OneAuto понуди
Сите возила од понудата на Оне Ауто се проверени, регистрирани и подлежат на гаранција!
23,400€
Рата од:
436 €
17,500€
Рата од:
407 €
18,600€
Рата од:
433 €
18,450€
Рата од:
429 €
24,900€
Рата од:
436 €
18,800€
Рата од:
436 €

‼️Skoda Fabia 2018 1.4 TDI 66KW 90HP‼️

ОНЕ АУТО ( Скопје )
11,500€
11,800€
Рата од:
268 €

‼️ SKODA OCTAVIA 2019 1.6 TDI 115 HP ‼️

ОНЕ АУТО ( Скопје )
13,500€
14,000€
Рата од:
314 €

‼️ SKODA OCTAVIA 2019 1.6 TDI 115 HP ‼️

ОНЕ АУТО ( Скопје )
14,000€
14,800€
Рата од:
326 €