OPEL CORSA 2012 1.3 CDTI 70 KW 95 HP ОНЕ АУТО ( Скопје )
5,400€ Рата од: 156€
Сите возила од понудата на Оне Ауто се проверени, регистрирани и подлежат на гаранција!

‼️ OPEL CORSA 2012 1.3 CDTI 70 KW 95 HP ‼️

????МОЖНОСТЗАКУПУВАЊЕНАРАТИ!!!

✅ 5.400 €

✅ 2012 година

✅ Diesel

✅ 1.3 CDTI / 70 KW 95HP

✅ 255.228 km

✅ Manual

✅ Регистриранодо: 05/2024

✅ Oпрема:

- ABS /ESP

- Airbag

- Radio / CD

- Бордкомпјутер

- Командинаволан

- Светлапротивмагла

- Коженволан

- USB port

- Електриканапрозори

- Клима

- ЦентралнаБрава

- Нискапотрошувачка

????www.onegroup.mk

Заповеќеинформацииконтактирајтенена:

☎️022775555

????071236060 илипосететегонашиотОНЕАвтоСалоннабул. Словенијабб, Скопје-Визбегово (воблизинанаКачаничкипат)

Одберете го Вашиот автомобил со 3 едноставни чекори

Чекор 1 Одберете возило од нашата целосна понуда
Чекор 2 Аплицирајте за отплата на рати преку Оне Лизинг
Чекор 3 Потпишете го Договорот за лизинг и стартувајте го Вашето возило

Аплицирајте сега со месечна рата од 156€

Имате прашања во врска со овој автомобил? Пратете ни порака или јавете се на +389 02 277 5555 или на +389 71 236 060

Со оваа форма за аплицирање ќе ни ги испратите Вашите лични податоци, за да проверите како постапуваме со нив Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност.
*
*
*
+389

>