Сите понуди
23,900€
Рата од:
528 €
22,900€
Рата од:
528 €
19,500€
Рата од:
528 €

Seat Ibiza 1.2 TDI 75 hp 2011 god

Авто плац AUTO ZVEKI (Скопје)
4,600€
Рата од:
133 €

Seat Leon 1.6 Tdi 105Ks 2010 god

Авто плац Auto Miki (Скопје)
6,650€
Рата од:
192 €

Seat Leon 1.9 TDI 105 hp 2009 god

AUTO LAVCE (Битола)
6,500€
Рата од:
188 €

Seat Leon FR 1.6 TDI 105 KS Full 2015

Авто плац AVTO CONNECT (Тетово)
13,450€
Рата од:
388 €