OneAuto понуди
Сите возила од понудата на Оне Ауто се проверени, регистрирани и подлежат на гаранција!
23,900€
Рата од:
528 €
14,500€
Рата од:
419 €
24,900€
Рата од:
528 €
22,900€
Рата од:
528 €
23,900€
Рата од:
528 €

Citroen Nemo 2011 1.3 HDI 55 KW

ОНЕ АУТО ( Скопје )
5,600€
Рата од:
162 €

AUDI A4 2010 2.0 TDI 100 Kw 136Hp

ОНЕ АУТО ( Скопје )
10,000€
Рата од:
289 €
19,500€
Рата од:
528 €

CITROEN C3 AIRCROSS /2019/ 1.5 hdi 120 Hp

ОНЕ АУТО ( Скопје )
14,650€
Рата од:
423 €