MERCEDES-BENZ C220d | 2.2 | 2017 | AUTOMATIK | DIESEL | 189,000 KM ОНЕ АУТО ( Скопје )
23,900€ Рата од: 528€
Сите возила од понудата на Оне Ауто се проверени, регистрирани и подлежат на гаранција!
MERCEDES-BENZ C220d | 2.2 | 2017 | AUTOMATIK | DIESEL | 189,000 KM
Цена ???? € 23,900
Ново увезени возила кои што не се управувани во Македонија!
Возилата се со:
✔ Платена царина
✔ Платени давачки до регистрација
✔Потврдена километража
✔Сервисна историја*
✔Гаранција 3000км или 2 месеци
Дојдете и пробајте од Понеделник до Петок 09:00 - 17:00
Сабота 09:00 - 16:00
Tel/Whats App/Viber
071236060
022775555
Локација:
Бул. Словенија ББ, 1000, Скопје

Одберете го Вашиот автомобил со 3 едноставни чекори

Чекор 1 Одберете возило од нашата целосна понуда
Чекор 2 Аплицирајте за отплата на рати преку Оне Лизинг
Чекор 3 Потпишете го Договорот за лизинг и стартувајте го Вашето возило

Аплицирајте сега со месечна рата од 528€

Имате прашања во врска со овој автомобил? Пратете ни порака или јавете се на +389 02 277 5555 или на +389 71 236 060

Со оваа форма за аплицирање ќе ни ги испратите Вашите лични податоци, за да проверите како постапуваме со нив Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност.
*
*
*
+389

>